Bling bling: Den seneste kattemode, som drejer hoveder

Med sine store øjne og elegante bevægelser er katten en charmetrold på fire ben.

Selv de største fans af de små tigerdyr må dog indrømme, at de varme følelser for det populære kæledyr daler til et køligere niveau, når katten vender ryggen til og spankulerer rundt med røven i vejret.

Den blottede anus på det firbenede familiemedlem er især ikke noget man vil se omkring et spisebord med masser af gæster, der ved synet af kattens bagdel ikke længere har lyst til smagen forretten – de flot anrettede rejecocktails i høje glas.

Nu behøver alverdens kattevenner dog ikke længere bekymre sig om, hvorvidt deres pelsklædte yndling vil spolere en festmiddag ved at troppe op og nærmest arrogant vise røv til gud og hvermand.

Løsningen er det nye amerikanske påfund Twinkle Tush, der vel nok bedst kan beskrives som en halskæde til... øh... kattens røv.

Læs også: Se de søde billeder: Hankatten Luhu er internettets mest triste kat

Nu vil de fleste katteejere nok spørge sig selv om, hvorfor man dog skulle kaste sine lønkroner efter det lidt bizarre numse-smykke.

Til dét spørgsmål har folkene bag Twinkle Tush naturligvis et godt svar – ja, der er nærmest tale om en slags anekdote, som hovedsageligt sofistikerede katteejere i diplomatboliger kender til.

Vi overlader ordet til virksomheden bag den 'røvgode' idé:

'Har du nogensinde været vært for en respektabel cocktailparty i dit hjem, hvor din familiekat kommer ud og stolt fremviser sin bare bag?'

Denne skribent gør ikke, men måske denne glade video alligevel kan få folk til at købe produktet:

Folkene bag Twinkle Tush skriver ikke noget om, hvordan katten klarer sine toiletbesøg med bing bing-smykket spændt på bagdelen.

 

Dagens Gossip