Blodig skoledag i København: Nu får eleverne hjælp

Efter knivoverfaldet på en 22-årig mand på Københavns Tekniske Skole i Københavns nordvestkvarter oplyser skolen, at det vigtigste nu er at hjælpe de elever, som var vidner til det voldsomme optrin.

- Eleverne har førsteprioritet i dag, siger pressekontaktperson for KTS Theresa Vind til Ritzau.

Det 22-årige offer blev efter overfaldet mandag morgen hastet til Rigshospitalets Traumecenter. Han er stukket seks steder på kroppen, oplyser Københavns Politi.

- Vi har fået krisepsykologer ind til de elever, der måtte have brug for det, og vores dag i dag går udelukkende med at tage os af eleverne, fortæller hun.

Knivoverfaldet skete kort før klokken otte og er formentlig banderelateret, da Københavns Politis afdeling for organiseret kriminalitet forventes at overtage sagen senere mandag.

- Vi har i hvert fald ingen grund til at tro, at overfaldet har noget som helst med skolen at gøre, siger Theresa Vind.

Politiet har tilbageholdt en 19-årig mand nær skolen med mistanke om at have deltaget i overfaldet. Den 19-årige er i øjeblikket til afhøring hos politiet.

Knivoverfaldet skete ved Rebslagervej 11, og politiet har afspærret området ved skolen, mens teknikere gennemgår gerningsstedet.

Efterfølgende er der fundet en brændende bil på Bispebjerg Bakke. Politiet har sikret sig endnu to biler, og alle tre er ifølge efterforskningslederen formentlig brugt til overfaldet.

Mens politiet efterforsker sagen, er der mandag kun én ting, der tæller for KTS.

- Vi tager os af eleverne i dag. Og kun eleverne, siger Theresa Vind.

/ritzau/

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip