Blomsterberg tæt på tårer: Jeg har ramt muren

Konkurrencen spidser til i Vild med dans, hvor der nu kun er seks par tilbage, der dyster om det eftertragtede trofæ. Det har krævet timer og dage i træningslokalet at nå så langt, og det begynder at kunne mærkes hos nydanserne.

For konditor Mette Blomsterberg, der danser med Michael Olesen, blev det for nylig så slemt, at hun måtte stoppe træningen.

- Sidste mandag var jeg simpelthen træt med træt på. Jeg følte bare, at jeg var mæt, og jeg havde ikke sovet særlig godt. Der var så mange ting, og jeg var så træt i hovedet af al den lærdom, man også skal have ind, fortæller Mette Blomsterberg ærligt til Newspaq.

- Det er sjældent, jeg må sige fra på den måde, men jeg måtte simpelthen sige til Michael, at jeg ikke kunne mere. Vi fik en lang, lang, god snak, og Michael sagde til mig, at så skal man heller ikke, fortæller den ellers så smilende dessert-kreatør.

Hendes professionelle dansepartner kunne straks se, at Blomsterberg havde brug for at trække stikket fuldstændigt.

- Han sagde, at jeg skulle tage et langt bad, og være lidt for mig selv, og det er helt uvant for mig, for jeg er et stort hjemmemenneske, der egentlig lader bedst op ved at være sammen med min mand og mine børn. Men han sagde, at jeg skulle prøve at se, om jeg kunne få lidt ro i hovedet, og at det måske kunne være en god idé at tage lidt i spa.

- Jo mere, han talte om ro, jo mere kunne jeg mærke, at tårerne var lige ved at buldre frem. Det var så rigtigt, det han sagde, det var det, jeg havde brug for. Jeg var simpelthen løbet ind i en mur, fortæller hun.

Heldigvis har Mette Blomsterberg god støtte fra sit bagland:

- Jeg havde ikke mere end lige nævnt det for min mand, før han havde booket massage og spa til mig. Jeg har aldrig været i spa alene før, det føltes næsten forbudt! Men det var så dejligt, det var helt rigtigt. Og tirsdag morgen var jeg bare helt fornyet. Det var så godt, siger hun.

Hun er overrasket over, hvor hårdt det tager på kræfterne, at være med i showet.

- Jeg har altid tænkt, at det er jo bare lidt dans, så må det gå, som det går. Men der sker altså et eller andet. Jeg vil det bare så gerne, siger hun.

Newspaq

 

Dagens Gossip