Blondiner lyver mere om sexpartnere

Hvis mænd tror, de ved alt om deres partnere, så tager de fejl. Ifølge ny forskning så skjuler kvinder en række ting for deres mænd.

Det gælder blandt andet indkøbsvaner, hårfarve, kjolestørrelse og selv deres egentlige alder, ifølge Daily Mail.

Har du haft flere sexpartnere end gennemsnittet?

Da kvinderne blev adspurgt, hvad de oftest løj omkring over for deres partner, så viste de sig især at være hemmelighedsfulde omkring indkøbsvaner.

Skønhedsritualer er hemmelige
Det er dog ikke kun pengesager og ekspartnere, som kvinder forsøger at skjule for deres partnere, for kvinders skønhedsritualer er også hengemt i det skjulte.

Hermed også hvor mange penge, de brugte på tøj og skønhedsbehandlinger samt de hårfjerningsbehandlinger, de modtog. Alle disse aspekter indtog top ti over de største hemmeligheder.

En ud af 20 kvinder lyver for deres partner om deres kjolestørrelse og hvor mange genstande alkohol, de drikker om ugen.

Kontakt til eks’en er skjult
En ud af 50 kvinder går endda så vidt, at de indrømmer, at deres partner ikke kender deres egentlige alder.

Når det gælder om kontakt til ekspartnere, så er blondiner mere tilbøjelige end brunetter til at dække over sig selv og lyve over for deres partner omkring eksempelvis sms’er til ekspartneren. Tallet er 15 procent for blondiner og 12 procent for brunetter.

Det er en ret simpel teknik. Lige her skal du gnubbe, så får du orgasme uden en partner

De er også mere tilbøjelige end brunetter til at lyve om antallet af sexpartnere, de har haft. Mere end en ud af 10 indrømmer, at de har løjet for deres partner om det givne tal

Gråhårede kvinder viser sig at være de mest ærlige, for 41 procent af denne gruppe hævder, at de ikke har brugt nogle af de løgne, der figurerer i top ti.

Juliane Olsen, NewsDesk, Aller Media