Bobbi Kristina-ulykke kan være kriminel

Siden Whitney Houstons datter, Bobbi Kristina Brown, blev fundet bevidstløs i et badekar 31. januar, har spekulationerne været mange omkring, hvad der egentligt skete med den 21-årige opkommende sangerinde på den skæbnesvangre dag.

Onsdag sendte politiet i den amerikanske by Roswell en erklæring ud til ABC News om, at man efterforsker sagen med alle muligheder åbne - og at man hele tiden har klassificeret sagen på den måde.

- Roswell Police Criminal Investigation Division, som undersøger hændelsen, gennemfører en efterforskning med det for øje, siger politiets informationsofficer Lisa Holland.

- Denne slags efterforskning kan føre til anklager mod enkeltpersoner. Efterforskningen er stadig i gang, og politiet vil ikke give yderligere informationer på dette tidspunkt, lyder det videre i erklæringen.

I øjeblikket kæmper Bobbi Kristina fortsat for sit liv på et hospital i byen Atlanta, hvor hun ligger i koma.

Hendes far, Bobby Brown, udsendte mandag en erklæring, hvor han fortsat beder for sin datters liv:

- Gud hører vores bønner. Vi takker alle, der støtter Bobbi Kristina, sagde han til ABC News.

Bobbi Kristinas mor, sangerinden Whitney Houston, døde i 2011 på tragisk vis af et hjertestop forårsaget af en overdosis netop i et badekar.

Newspaq

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip