Bobbi Kristinas knuste far aflyser koncerter

Siden den 31. januar har Bobbi Kristina Brown, der er datter af det tidligere sangpar Bobby Brown og Whitney Houston, været i koma efter en mystisk drukneulykke i et badekar.

Familien har været samlet omkring den 21-årige piges hospitalsseng i byen Atlanta, hvor de har bedt bønner for, at hun vil komme sig efter den skæbnesvangre ulykke.

Indtil videre er Bobbi Kristinas tilstand stadig kritisk og uvis, og derfor har hendes musikerfar valgt at udskyde sine kommende koncerter i Australien.

Det oplyser billetsiden Ticketek.

- Bobby Browns kommende Australien-turné med gæsteartisterne Treach og Kay-Gee fra Naughty by Nature er blevet udskudt til maj, så Bobby Brown kan tilbringe mere tid med sin familie, lyder det i en erklæring.

Politiet fortalte i midten af februar i en pressemeddelelse, at de holder alle muligheder åbne i efterforskningen, og at det derfor ikke kan afvises, at der vil komme eventuelle anklager, hvis det viser sig, at der er en kriminel handling bag Bobbi Kristinas drukning.

- Roswell Police Criminal Investigation Division, som undersøger hændelsen, gennemfører en efterforskning med det for øje, sagde politiets informationsofficer Lisa Holland til ABC News.

Det var Browns kæreste, Nick Gordon, der sammen med en ven fandt den livløse kvinde i badekarret. Familien har efter ulykken været meget private, men Bobby Brown udsendte ligeledes i midten af februar en erklæring, hvor han fortsat beder for sin datters liv:

- Gud hører vores bønner. Vi takker alle, der støtter Bobbi Kristina, sagde han til ABC News.

Bobbi Kristinas mor, sangerinden Whitney Houston, døde i 2011 på tragisk vis druknedøden i et badekar forårsaget af et hjertestop fra en overdosis.

Newspaq

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip