Bodil Jørgensen er klar til at blive udskrevet

Den folkekære skuespiller, der kom alvorligt til skade under indspilningerne af den nye 'Far til fire'-film, er nu i så god fatning, at hun snart kan blive udskrevet.

I et interview med eb.dk fortæller hendes ægtemand, filmfotografen Morten Søborg, at han snart kan få sin hustru med hjem fra hospitalet.

- Selv om der er lang vej endnu for Bodil, bliver det skønt at få hende hjem igen. Vi tager op i vores sommerhus i Nordsjælland, og her kan hun så få besøg af den fysioterapeut, der skal træne med hende, fortæller han til eb.dk

Nu kan de se frem til at tilbringe tid sammen uden at det skal foregå på et hospital. Og Morten Søborg glæder sig til at få en lidt mere normal hverdag igen.

Læs også: Så lang tid går der, før Bodil Jørgensen kan arbejde igen

- Det samme gør børnene. De to store drenge er så at sige blevet passet af VM i fodbold, men vores lille seksårige datter har været meget hos farmor. Det bliver dejligt for os alle at blive samlet, siger han med et grin til hjemmesiden.

Men Bodil Jørgensen kan ikke forlade sin sygeseng på hospitalet på egen hånd. Hun sidder i kørestol, fordi hendes hofte blev knust under optagelserne, og samtidig er kørestolen med til at give hendes brækkede ribben og de to brækkede kraveben ro til at hele.

- Bodil skal enten sidde eller ligge. Det er selvfølgelig en belastning, men hun tager det med stoisk ro. Min kone er jo et troende menneske, så forholdet til Gud hjælper hende meget i denne situation. Det er i min optik nok også forklaringen på, at hun ikke har mareridt eller traumer efter den ulykke, som var ved at koste hende livet. Hun er bare taknemmelig for, at hun fik lov til at overleve, siger han til hjemmesiden.

 

Dagens Gossip