Boe og Mogensen strøg til tops i Kina

Mathias Boe og Carsten Mogensen fortsætter ufortrødent med at hente resultater i den absolutte verdensklasse, da den danske badmintondouble søndag hentede en sikker sejr i finalen ved Super Serie-finalerne i kinesiske Shenzhen.

Det er tredje år i træk, at den danske topduo snupper sejren i den prestigefyldte sæsonafslutning.

Efter en nervepirrende og fejende flot semifinalesejr lørdag over kineserne Wei Hong og Ye Shen fik de danske OL-sølvvindere noget lettere spil i finalen mod japanerne Hiroyuko Endo og Kenichi Hayakawa.

Boe og Mogensens sejr var aldrig rigtig i fare, og uden at spille sig helt ud vandt parret med cifrene 21-17, 21-19.

Danskerne var bare mere aggressive kampen igennem og formåede samtidig at spille i et højere tempo end konkurrenterne.

I første sæt var Hiroyuko Endo og Kenichi Hayakawa med til stillingen 1-1, hvorefter Boe og Mogensen satte sig på spillet og cruisede sættet hjem.

I andet sæt slækkede det danske toppar især på tempoet, men virkede alligevel til at sidde med overtaget.

Så selvom japanerne lidt overraskende pludselig fik kæmpet sig foran 19-18, forhindrede det alligevel ikke Boe og Mogensen i at køre sættet og den fornemme turneringssejr hjem.

Tidligere på dagen satte Danmark sig også på tronen i mixed double, da Joachim Fischer og Christinna Pedersen vandt i tre sæt over de kinesiske hjemmebanefavoritter, OL-guldvinderne Zhang Nan og Zhao Yunlei.

Danmark har mulighed for at sætte sig på en tredje doublesejr i turneringen, når Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl spiller damedoublefinale mod de fjerdeseedede kinesere, Wang Xiaoli og Yu Yang.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip