Bødskov er glad for at PET-betjent overlever

Justitsminister Morten Bødskov (S) er lettet over, at den PET-betjent, som blev såret under søndagens skuddrama i Ålbæk Havn, overlever trods skudsår. Det siger han mandag i en pressemeddelelse.

- Jeg kan ikke udtale mig om den konkrete sag, som nu bliver efterforsket af Den Uafhængige Politiklagemyndighed. Dog er jeg naturligvis meget lettet over, at den sårede politimand fra PET's aktionsstyrke er uden for livsfare, siger Bødskov.

Aktionsstyrken, som består af specialtrænede politifolk, gik forrest i aktionen efter anmodning fra Nordjyllands Politi.

Det var efter et tip fra norsk politi om en forestående hashsmugleraktion, at politiet valgte at slå til mod de tre hashsmuglere. En smugler blev dræbt, en anden såret, og en PET-betjent blev alvorligt såret.

Morten Bødskov roser i generelle vendinger politiets indsats i sager om grænseoverskridende narkokriminalitet.

- Denne form for kriminalitet er kendetegnet ved at have en yderst professionel karakter, og gerningsmændene viger ikke tilbage for at anvende vold, trusler og våben. Anholdelsesaktioner i sådanne sager vil derfor være forbundet med fare, siger han.

/ritzau/

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip