Bøf og Blowjob: Nu er det snart mandens dag

I februar glødede kassebeholdningen hos blomsterhandlerne på Valentins Dag. Op til den 14. marts på lørdag får visse netbutikker ekstra travlt med at pakke bestillinger diskret til hr. og fru Danmark. Der er det nemlig såkaldt Bøf & Blowjob-dag - et direkte modtræk til Valentins Dag, der især har plantet det kvindelige køn i gaveorkanens øje.

På lørdag kan de "gengælde" lidt af opmærksomheden, men de slipper billigere. Ifølge konceptet er ingredienserne nemlig blot en bøf og et blowjob givet af hende til ham.

Hos webshoppen Erotik.dk ruster man sig lige nu til den 14. marts, idet man har besluttet at sælge god smag til den noget specielle dag.

- Dagen er naturligvis ikke så stor som f.eks. Valentins Dag, vel mere et sjovt indslag. Men vi er klædt på til tænderne, som man siger. Kunderne kan i en særlig Bøf & Blowjob-kategori finde alt fra tabletter og væsker lavet specielt til brug under oralsex samt oralt sexlegetøj til singlemanden, som ikke skal snydes, udtaler Louise R. fra webshoppen.

Sådan er reglerne
Konceptet for dagen - med eller uden tilført smag - er såre simpelt: Kort, blomster og andre gaver er bandlyst. Derimod skal der serveres bøf og før eller efter gives et blowjob. De mænd, der vælger at fejre den 14. marts med en partner, rådes desuden til at tænke over kosten i dagene op til, idet visse fødevarer kan få sæden til at smage knap så godt.

Det er almindelig kendt, at f.eks. asparges, løg, kål og for meget rødt kød kan give sæd en grim eftersmag. Det samme kan alkohol, koffein og nikotin. Derimod fremmer persille, pebermynte, citron og selleri den gode smag i en sød retning. Det tilrådes at igangsætte den særlige diæt et døgn eller et par dage før, såfremt begge parter skal få en positiv oplevelse ud af det.

Bøf og blowjob-dag
Den officielle "Steak and BJ Day" så dagens lys på Facebook i 2010. I dag har siden over 100.000 medlemmer fordelt over hele verden, officielt logo samt merchandise.

Blowjob
Blowjobbet - det såkaldte bj - rækker muligvis lige så langt tilbage som den menneskelige libido. Vi har senere sat ord på, og i Viktoriatiden var "blowsy" ikke alene slang for en prostitueret og ejakulation, men også for oralsex givet fra kvinde til mand - en såkaldt "puster". Blowjobbet har desuden tjent et præventionsmæssigt formål, præcis som i tilfældet "græsk".

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip