Bøller kastede æg på mors hus for at mobbe søn, men hun tog hævn i en fart

En britisk kvinde var ikke sen til at hoppe i bilen og jagte sin søns mobbere med et luftgevær, da de hærgede hendes adresse ved at kaste æg mod huset.

Den 38-årige mor, Zoe Edwards, havde efter sigende fået nok af mobningen, og ville stoppe de 15 drenge, der deltog i ægkastningen. Nu er det dog Zoe Edwards selv, der må bøde. 

Hun er netop blevet dømt til samfundstjeneste og til at betale sin søns mobbere, hvad der svarer til 600 kroner hver i tort (i alt knapt 5.500 kroner), fordi hun beskød dem med kuglerne fra luftgeværet, og fordi hun truede drengene.

Moderens advokat kalder dommen usmagelig.

- Det her er helt klart en isoleret hændelse. Anklagernes opførsel var ekstremt provokerende. De unge drenge, som de jo er, var selv skyld i den ulykke, der ramte dem. De var udelukkende mødt op for at mobbe og forfølge sønnen. At drengene nu modtager en kompensation for handlingerne, er usmageligt, siger forsvarsadvokaten Lee Bonner til opposingviews.com.

Dommeren mente, at straffen, drengene udstod ved at blive beskudt af kugler og trusler, var ude af proportioner med deres handlinger, selvom ingen kom til skade af kuglerne. 

 

Dagens Gossip