Børn kan komme gratis i juleteater i Holstebro

Julen er både hjerternes og de glade giveres fest, når Holstebro Kommune og Black Box Theatre inviterer skoler og daginstitutioner, til gratis at tage alle børn fra fire år, og opefter, med til teaterforestillingen ”Julemanden og den farlige forbryder”.

Hæsblæsende juledrama
"Julemanden og den farlige forbryder” er et hæsblæsende musikalsk juledrama. Børnene kommer ikke til at kede sig et eneste sekund i løbet af de 50 minutter, forestillingen varer, og de vil blandt andet opleve noget så skørt som at se julemanden danse breakdance.

Forestillingen handler om julemanden, den forelskede nissepige og den flittige nissedreng, der ramler ind i den farlige forbryder, som hader julen. Forbryderen kidnapper nissepigen og alle julegaverne. Så er spørgsmålet, om det mon lykkes julemanden at få sine stjålne julegaver tilbage, så han kan nå at dele dem ud til alle de søde børn.

De bedste dansere
Nogle af verdens bedste dansere inden for electric boogie og breakdance medvirker. Desuden lægger kendte personer stemmer til skuespillerne: Ole Thestrup, Wafande, Jimmie Jørgensen, Szhirley, Chief 1, Pharfar, Cecilia Zwick Nash og Karl Bille.

Det gratis teatertilbud arrangeres af Daginstitutionernes Kulturgruppe, Holstebro Kommune og Black Box Theatre.

Forestillingen opføres i Black Box Theatre torsdag den 13. og fredag den 14. december.

 

Dagens Gossip