Børn laver zombiefilm i Kolding

Som noget helt enestående kan børn, der besøger Nicolai for Børn i vinterferien, nemlig være med til at lave en vaskeægte zombiefilm.

- Filmen er i kategorien ’tilladt for alle’, mere vil vi ikke røbe her, fortæller Kenneth Truelsen, der er filmens manuskriptforfatter og voksen-instruktør på sættet.

- Men vi lover masser af action, når vi skal lave gys, splat og zombiesavl i Nicolai for Børn, fortsætter han.

Filmproduktionen kører til og med fredag i tidsrummet 10-15, og man kan komme og være med lige så meget, som man har tid og lyst til. Alle medvirkende børn bliver nævnt i filmens rulletekster og får et diplom med hjem efter endt indsats.

En filmproduktion involverer rigtig mange forskellige opgaver, lige fra skuespil, sminke og stunts til kameraføring og rekvisitter.

- Alle der har lyst til at være med, kan se frem til en helt fantastisk oplevelse, hvor vi får gyset frem i alle, siger Kenneth Truelsen.

Når filmen er skudt, venter der et efterfølgende arbejde, hvor både lyd- og billedsiden redigeres professionelt hos Den Internationale Gyserskole.

Den færdige film får premiere i Nicolai Biografen den 27. februar, til et zombie-arrangement, hvor alle inviteres til at deltage.

Filmen bliver også tilgængelig på TV Nicolai for børn.

 

Dagens Gossip