Børneafdeling for tidligt fødte børn på Kolding Sygehus modtog 10.000 kroner

Neonatal afdeling på Kolding Sygehus, der er afdeling for tidligt fødte børn, modtog fredag eftermiddag en check på 10.000 kroner fra Johannsen Arkitekter, der fejrer 40 års jubilæum.

- I forbindelse med vort jubilæum, har vi bedt folk om at undlade at give firmaet gaver, men i stedet indsætte et støttebeløb øremærket til velgørende formål på en særlig konto vi har oprettet. For ret beset mangler vi jo ikke noget, og vi vil gerne støtte op om vores sundhedsvæsen som vi alle har gavn af.”, siger arkitekt og direktør Metin Aydin.

Oversygeplejerske Edel Kirketerp, Kolding Sygehus, udtrykker glæde ved donationen og siger:

- Donationer er netop det der gør, at vi som afdeling har mulighed for at tilbyde børn og forældre det "lille ekstra", som adspreder en indlæggelse på en god måde. Vi indretter i øjeblikket en dagligstue til forældrene, og pengene vil blive brugt til forskellige effekter til at skabe hyggelige rammer for forældrene. Har vi gode forhold for forældre, får børnene de bedst mulige betingelser, fortæller Edel Kirketerp.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip