Børnehjemspiger solgt som sexslaver til bordel i København

To mænd på henholdsvis og 33 og 36 år er nu tiltalt for at have udnyttet to 18-årige børnehjemspiger fra Rumænien og solgt dem til sex på bordeller i både København og Malmø, skriver expressen.se.

Mændene drev bordeller fra forskellige adresser i både Malmø og København i perioden juni til oktober 2013, hvor pigerne blev solgt til 20 forskellige mænd, viser efterforskning fra svensk politi. Ni mænd har allerede tilstået at have købt sex i deres eget hjem, hvor pigerne blev fragtet til.

Den 33-årige mand er tiltalt for at have hentet pigerne i Rumænien, hvor begge havde en problematisk opvækst på børnehjem.

Og det er faktisk ikke første gang, mændene er tiltalt for at handle med sexslaver. Den 33-årige mand blev nemlig i Københavns Byret i foråret 2013 dømt til tre måneders fængsel, men efter løsladelsen er han altså nu tiltalt for at have fortsat bordel-virksomheden og handel med sexslaver umiddelbart efter, han blev løsladt.

Anklageskriftet fra svensk politi viser også, at mændene havde planer om at udvide forretningen med flere piger fra Tjekkiet.

Indtil sagen skal for retten, er begge mænd i svensk politis varetægt.