Børnesygdom holder superstjerne i sengen

Det er normalt en sygdom, man forbinder med små børn.

Ikke desto mindre har den 39-årige superstjerne Angelina Jolie fået skoldkopper, og derfor er hun i de næste par dage forhindret i at deltage i en række arrangementer, hvor hun ellers skulle promovere sin nye film "Unbroken".

- I et par dage bliver jeg hjemme, fordi jeg har fået skoldkopper. Det er meget ærgerligt, fordi den her film betyder så meget for mig, men sådan er livet. Jeg sender min kærlighed til alle, og jeg håber, at alt går godt, siger skuespillerinden og instruktøren i en offentlig videohilsen.

Filmselskabet Universal, der står bag "Unbroken", melder om, at Jolie vender tilbage for at reklamere for sin nye film, så snart hun er rask igen.

"Unbroken" handler om den olympiske løber Louis Zamperini, som under Anden Verdenskrig blev taget til fange af japanske soldater.

Angelina Jolie spiller ikke selv med i filmen, men hun har instrueret den. Filmen har dansk biografpremiere den 8. januar 2015.

Se videoen med Jolie her: https://www.youtube.com/watch?v=Q_FNAj15tdk

Newspaq

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip