Boilesen: Et Eriksen-skifte vil betyde utroligt meget

Dortmund og Liverpool ligner de største bejlere til Christian Eriksen, der søger nye græsgange efter knap fem år i klubben og tre vundne mesterskabstitler. Bliver et skiftet væk fra den hollandske hovedstad en realitet, kan ingen tillade sig at pege finger, selvom et exit efterlader et stort hul i spillertruppen, fortæller holdkammeraten Nicolai Boilesen.

- Det vil betyde utrolig meget, hvis han tog væk. Men igen, hvis han gør, så er det fuldt fortjent, og det er der vist ikke nogle, der kan sige, at det ikke er fuldt fortjent, hvis han kommer til en endnu større klub, siger Nicolai Boilesen til Sporten.dk.

Christian Eriksen har i den hollandske avis De Telegraaf bekræftet, at hans agent taler med Dortmund, så noget kan tyde på, at Boilesens 'hvis han kommer til en større klub' lige så vel kan skiftes ud med et 'når han kommer til en større klub'.

Nicolai Boilesen selv er lige vendt tilbage i førsteholdstruppen i Ajax efter halvandet års skadespause, og dermed ligner det, at de to venner har spillet deres sidste kampe sammen iført en Ajax-trøje. Udover Eriksens fravær på banen, bliver han også savnet i omklædningsrummet.

- På banen er han en fantastisk fodboldspiller, det ved alle jo godt, det behøver jeg ikke at sige så meget til. Det taler hans egenskaber selv for. Udenfor banen er han meget velset i hele truppen, og han er vel efterhånden en af dem med mest erfaring på det her unge hold.

 

Dagens Gossip