Bokseverdenen bønfalder: Du må ikke stoppe, Kessler!

26/05/2013 13:48

BNB

Nyheder

Mest læste i dag

Nu er nederlaget en realitet, og så er karrieren vel slut. Eller hvad? Mikkel Kessler var alligevel ikke helt sikker, efter det stod klart, at han var blevet besejret af Carl Froch. Og den usikkerhed lader flere stemmer i bokseverdenen til at klynge sig til. Folk vil ganske enkelt ikke have, at Kessler lægger handskerne på hylden endnu.

- Jeg synes, han viste rigtig meget i aften. Hvis han vil, og hvis han føler, at han fysisk kan følge med, så synes jeg, at han skal fortsætte, sagde Andre Ward, som var den seneste bokser, der har slået Mikkel Kessler.

Samme melding kommer fra boksepromoteren Dan Goossen, som har Andre Ward i stald.

- Han boksede en fremragende kamp. Han ligner på ingen måde en, der skal på pension nu, sagde Goossen i nat til sporten.dk.

Carl Froch og Mikkel Kessler har nu vundet én kamp hver imod hinanden. Men uafgjort er som bekendt ikke særlig spændende, og Carl Froch var da også hurtig til opfordre Kessler til en tredje kamp.

- Mikkel Kessler og jeg giver publikum noget for pengene. Vi står tå mod tå og vi giver alt, hvad vi har, mens vi kigger hinanden i øjnene. Mikkel er også en underholdende bokser, og jeg tror, der er meget større interesse for en tredje kamp mellem Kessler og Froch, sagde Froch, som gerne vil bokse kampen på neutral grund. 

Mikkel Kesslers promoter, Kalle Sauerland, er slet ikke klar til at sende Mikkel Kessler på pension endnu.

- Nu skal Mikkel have lov til at holde ferie, det fortjener han. Om nogle uger må vi så sætte os sammen og snakke om, hvad der skal ske.

Og hvad siger Mikkel Kessler selv til det hele? Jo, han er faktisk åben for at snakke om en ny kamp mod Froch.

- Jeg sagde til Froch, at nu står den 1-1, og så skal vi vel have en sidste kamp for at have det afgjort. Problemet er så bare, hvor det skulle være. Det skulle jo være et neutralt sted, sagde Kessler kækt lige efter kampen.

På det efterfølgende pressemøde sagde Kessler, at han i første omgang skal på ferie, og derefter vil han tage stilling til, hvad der skal ske. Hvis han vælger at lytte til bokseverdenen, så fortsætter han karrieren.