Bombeeksplosion: 27 døde og 358 kvæstet - se billederne

To eksplosioner i den nordlibanesiske by Tripoli har dræbt 27 mennesker og kvæstet 358, oplyser sundhedsministeriet i landet.

- Indtil videre har vi 27 martyrer og 358 kvæstede, siger sundhedsminister Ali Hassan Khalil til nyhedsbureauet Reuters.

Den første eksplosion skete tæt ved den afgående premierminister Najib Mikatis hjem. Embedsmænd fortæller, at han ikke er i Tripoli i øjeblikket.

Den anden eksplosion skete ved havnen tæt på den tidligere politichef Ashraf Rifis hjem, siger en sikkerhedskilde. Det er et sunnimuslimsk område.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - altid gratis nyheder

Eksplosionerne sker dagen efter en episode mellem libanesiske militante og det israelske militær, hvor Israel natten til fredag besvarede et bombeangreb med et hævnangreb.

Tripoli, som ligger langt fra Israel, har ofte været ramt af sammenstød og angreb relateret til borgerkrigen i Syrien.

De mange blodige angreb og kampe har stået mellem sunnier, som støtter de syriske oprørere, og alawitter, som støtter Syriens præsident, Bashar al-Assad.

For en uge siden blev 27 personer dræbt, da en bilbombe eksploderede i Beirut i et område domineret af Hizbollah, som støtter Bashar al-Assad.

Se billederne nedenunder..... Vi skal gøre opmærksom på meget ubehagelige billeder

/ritzau/

 

 

Dagens Gossip