Bomber i Malmø fortsætter: 15-årig er nu anholdt

For fjerde gang på en uge hørtes der juleaften et brag fra en eksplosion i Malmø-bydelen Rosengård. Endnu en gang var det en mindre bombe, og også denne gang var den rettet mod et af boligselskabets lokaler.

Men denne gang er en 15-årig dreng efterfølgende blevet anholdt. Han er mistænkt for at stå bag eksplosionen.

- Vi er i gang med de indledende tekniske undersøgelser, siger Ewa-Gun Westford fra politiet i Malmø til Sydsvenskan.se.

I løbet af natten til den 25. december skal den 15-årige dreng samt en række vidner afhøres om den seneste eksplosion. Desuden er drengens tøj blevet beslaglagt som bevismateriale, oplyser politiet.

En politianklager skal nu afgøre, om den 15-årige skal sigtes ellers løslades efter forhøret.

Eksplosionen juleaften var den fjerde i området inden for kort tid. I weekenden skete der to eksplosioner ved boligselskabets lokaler. Desuden blev en bil, der holdt parkeret nogle hundrede meter derfra, også udsat for en eksplosion.

En af politiets teorier er, at eksplosionerne kan skyldes en strid mellem lejere og ejere i Rosengård-området.

- Vi kan ikke lægge os fast på noget motiv endnu. Men vi tror, at der er nogle personer, der er utilfredse med nogen sociale instanser, og det tager de hævn for på denne måde, siger Ewa-Gun Westford.

Ingen personer er kommet til skade ved de fire eksplosioner, der har ramt Sveriges tredjestørste by.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip