Bombetrussel i Brønderslev er afblæst

Politiet har ophævet afspærringen af banegården i Brønderslev, der tidligere tirsdag modtog en telefonisk bombetrussel, skriver eb.dk.

Nordjyllands Politi blev alarmeret klokken 13.21, efter at en person havde ringet til banegården og fortalt, at der var en bombe, som ville sprænge på et bestemt tidspunkt.

Det fik politiet til at evakuere banegården og afspærre området.

Men en time efter, at bomben skulle være sprængt, var der ikke sket noget, og da politiet ved en grundig undersøgelse af banegården og området omkring den ikke fandt noget mistænkeligt, blev bombealarmen afblæst.

Ifølge eb.dk blev truslen indtalt fra en mønttelefon på selve banegården. Politiet har beslaglagt telefonen i håb om at finde spor, ligesom man studerer overvågningsbilleder for om muligt at finde frem til personen bag truslen.

Tidligere tirsdag blev en 22-årig mand fængslet i to uger, sigtet for at stå bag en bombetrussel mod Handelshøjskolen i Aarhus mandag eftermiddag.

/ritzau/

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip