Bookmaker: Basim har kvalitet til top 10

Det er tyve år siden, at et land sidst vandt det europæiske melodi grand prix to år i træk, men spørger man spilleselskabet Betsafe, så er det ikke helt urealistisk, at Danmark kan levere bedriften i 2014.

Læs også: Basim vinder Dansk Melodi Grand Prix

Bookmakeren er klar med odds på Basims chancer, og pilen peger mod en top 10-placering. Udfaldet belønnes med 1,75, mens en placering uden for de ti bedste sange står i odds 2,00.

- Det er tidligt, og vi kender endnu ikke alle bidragene fra de andre lande, men vi er forholdsvis optimistiske med hensyn til de danske chancer ved Eurovision Song Contest. Basim er en stærk entertainer, og med et tændt hjemmepublikum i ryggen er rammerne helt optimale for en sang af denne type, siger Betsafes oddssætter Thomas Holm og fortsætter:

- Cliché Lovesong" skiller sig ganske vist ikke musikalsk ud på samme måde som Emilie De Forest gjorde sidste år med "Only Teardrops". Men til gengæld så fænger årets danske bidrag nærmest fra første tone.

Basim efter grand prix-sejr: Helt euforisk

Sidste gang det lykkedes et land at vinde det europæiske melodi grand prix på hjemmebane var i 1994, hvor Eurovision-supermagten Irland vandt. I år deltager 27 nationer.

Eurovision Song Contest finder sted i B&W Hallerne i København lørdag 10. maj.

Eurovision Song Contest: Slutter Danmark i top 10?

Ja: 1,75
Nej: 2,00

Eurovision Song Contest: Vinder Danmark?

Ja: 20,00

 

Dagens Gossip