Bookmaker: Danmarks VM-chancer er markant forbedret

Landsholdet indtager en lidet flatterende femteplads i kvalifikationsgruppen til VM, men ifølge NordicBet er det ikke Danmarks præstationer eller nuværende placering, som har sendt oddset på dansk VM-deltagelse i bund.

- Resultaterne flaskede sig i sjælden grad for os fredag aften. Ikke alene vandt vi selv en lidt heldig sejr - de andre resultater i vores gruppe var endnu bedre, end vi turde håbe på. Tilmed var der også nogle rigtig fine udfald i Norges gruppe, som ligner den vi skal kæmpe med i to'er-regnskabet. Alt i alt blev der taget de første spæde skridt til det, der forhåbentlig udvikler sig til et bemærkelsesværdigt og uventet comeback, fortæller NordicBets oddssætter Tonni Munk Jensen.

Der er dog stadig en del forhindringer på vejen, før flybilletterne til Brasilien kan bookes. Danmark er tvunget til at vinde de resterende tre kampe over henholdsvis Armenien, Italien og Malta, men Danmark er derudover afhængige af, at Bulgarien sætter point over styr. Endelig skal der skeles til to'er-regnskabet.

- Det lyder jo temmelig urealistisk, at alt dette pludselig skulle gå vores vej, når spillet mildt sagt hverken var prangende mod Malta eller Armenien. Men det kan gå hurtigt i fodboldverdenen, og kampprogrammet ser ud til at være med os, siger Tonni Munk Jensen og fortsætter:

- Vi skal højst sandsynligt møde Italien på et tidspunkt, hvor de azurblå allerede har sikret sig adgang til VM, og samtidig ser vi et uforløst potentiale i det danske landshold. Forhåbentlig kommer vendepunktet allerede i aften.

Dansk sejr over Armenien giver i skrivende stund odds 2,20 hos NordicBet. Og der er en odds på 25,00, hvis Danmark kvalificerer sig til VM i Brasilien.

 

Dagens Gossip