Bookmaker: Nu er Herning storfavorit til Eurovision Song Contest

Både Fredericia og Parken i København har meddelt, at de ikke er interesserede i at huse det internationale Melodi Grand Prix i 2014. Dermed står Boxen i Herning ifølge Betsafe som det klart stærkeste bud af de tilbageværende kandidater. Spilleselskabet betaler nu blot pengene 1,25 gange igen på Herning som værtsby.

Af de to tilbageværende københavnske bud er DR Byen ifølge Betsafe den stærkeste kandidat. Lander Eurovision her, er der odds 3,50 at hente. Fængslet i Horsens er den klare outsider, og tror man på dette bud, belønner Betsafe det med odds 5,00. Det fjerde og sidste bud, B&W-bygningerne på Refshaleøen har bookmakeren derimod ikke den store tiltro til. Denne mulighed kan spilles til odds 10.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - Klik her og vær med nu

- Efter Parken har meldt sig ud af kampen om afholdelse af det internationale Melodi Grand Prix, har vi meget svært ved at se alternativerne til Boxen i Herning. Herning er det sikre valg, fordi Boxen har stor erfaring i at stable store shows på benene, siger Thomas Holm, der er oddssætter hos Betsafe.

- DR Byen er uden tvivl bedste bud øst for Storebælt, men da salen blot kan rumme små 2000 mennesker, virker det ikke som en ideel ramme for et arrangement af denne størrelse. Fængslet i Horsens er feltets dark horse. Rammerne adskiller sig markant fra de øvrige bud, og det vil uden tvivl tilføje begivenheden noget personlighed. Men vi tvivler stadig på, at arrangørerne vil turde kaste sig ud i så utraditionel en løsning, konkluderer oddssætteren.

Hvor afholdes Eurovision 2014?

Herning (Boxen): 1,25

DR Byen - København: 3,50

Horsens (Fængslet): 5,00

B&W Bygninger Refshaleøen - København: 10,00

 

Dagens Gossip