"Borgen" får radio-lillebror i England

Tv-serien "Borgen" har været en af de mest succesfulde af slagsen i dansk tv i nyere tid, og i England har man også været vilde med serien om den kvindelige statsminister.

Så vilde, at det nu bliver muligt for briterne at komme endnu dybere ind i seriens univers.

Den nye engelske radiosatsning "Udenfor Borgen" er nemlig en sidehistorie til den danske tv-serie. Radioudgaven foregår i samme univers som "Borgen", men vil mere forholde sig til verdenen udenfor frem for den politiske virkelighed indenfor Christiansborgs mure.

Det skriver BBC News.

"Udenfor Borgen" handler om den tidligere departementschef fra Miljøministeriet, Hans Gammelgaard, og hans kamp for at beskytte miljøet og få forbudt genmodificerede afgrøder i EU.

Gammelgaard finder i løbet af serien ud af, at han er oppe imod større kræfter, end han antager i begyndelsen, og det bliver en farlig kamp for både ham og hans familie.

I England bliver "Udenfor Borgen" sendt for første gang den 16. december på kanalen BBC Radio 4. Serien er tidligere lavet i en dansk version, som har været sendt på P1.

Newspaq

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip