Borgen taber til håndboldlandsholdet

Det hører til sjældenhederne, at DR's søndagsserier ikke er danskernes foretrukne tv-attraktion søndag aften klokken 20.

Men søndag måtte Sidse Babett Knudsen, Birgitte Hjort Sørensen og resten af de medvirkende i dramaserien Borgen erkende, at de for en gangs skyld blev vippet af pinden.

Gerningsmændene var det danske herrelandshold i håndbold, der søndag aften mødte Rusland ved VM i Spanien, og det viste sig at være endnu bedre primetime-tv end den populære serie.

1,156 million seere, som Borgen kunne notere, er ikke noget dårligt tal, men det blev alligevel overgået af Ulrik Wilbeks tropper, der samlede lidt over 100.000 flere i første halvleg.

Da Borgen var slut, toppede håndboldlandsholdet på hele 1,6 million seere, skriver Dansk Håndbold Forbund i en pressemeddelelse.

Håndbold-VM har altså foreløbig været en dyr affære for Borgen, der i de to første afsnit af den nye sæson kunne prale af et gennemsnitligt seertal på 1.674.000.

Næste søndag kan der på ny blive kamp om seerne, når Danmark spiller 1/8-finale. Det er dog endnu ikke fastlagt, hvornår på dagen danskerne skal i aktion.

/ritzau/

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip