Borgmester jubler: Kulmination af 15 års arbejde i FCM

Hernings borgmester, Lars Krarup (V), så med fra nærmeste hold, da FC Midtjylland torsdag vandt klubbens første mesterskab.

Krarup havde taget turen til Slagelse, hvor han fra tribunen kunne se FCM-spillerne tage DM-titlen efter en 0-0-kamp mod FC Vestsjælland.

- Det er da en fed fornemmelse at stå midt i det her.

- Der er mange mennesker, der har arbejdet på det her i 15 år nu - helt tilbage fra 1999, da Herning Fremad og Ikast FS fusionerede. Det er fantastisk at se, at det er endt her, siger Lars Krarup.

En gruppe medrejsende FCM-tilhængere prægede lydbilledet på Harboe Arena, hvor blot 2432 tilskuere var mødt frem til guldfesten.

- Der er kommet mange fra Herning-Ikast-området for at fejre det. Det er en kæmpe oplevelse at være med til.

- Fodbold er Danmarks største sportsgren, og nu har vi fået pokalen til Herning-Ikast. Det er stort for os. Nu skal vi til at spille europæisk, siger borgmesteren.

Med tre spillerunder tilbage af Alka Superligaen kan de nærmeste forfølgere fra FC København ikke længere indhente midtjyderne, der har et forspring på 10 point.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip