Borgmester klipper snoren til nyt SOSU-uddannelsestilbud på IBC

Kolding Kommunes borgmester, Jørn Pedersen (V), klipper tirsdag 13. januar klokken 9.30 snoren til et nyt uddannelsestilbud i Kolding.

Det er Social- og Sundhedsskolen Fredericia-Vejle-Horsens, der i samarbejde med IBC, International Business College, har gjort det muligt for de unge koldingensere at tage grundforløbet til en social- og sundhedsuddannelse i Kolding. Formålet med samarbejdet er at få flere uddannelsestilbud til Kolding.

Der er tale om et toårigt pilotprojekt støttet af Syddansk Uddannelsesaftale under Region Syddanmark. Foruden Social- og Sundhedsskolen og IBC er Kolding Kommune og UU-Center Kolding med i projektet.

På grundforløbet får eleverne en basisindføring i social- og sundhedsområdet. Fra grundforløbet kan eleverne fortsætte på en uddannelse til social- og sundhedshjælper eller pædagogisk assistent på Social- og Sundhedsskolen i Fredericia.

I skrivende stund er der 23 tilmeldte til det nye grundforløb, der får til huse hos IBC på Tvedvej 7 i Kolding.

Foruden eleverne vil økonomi- og administrationschef Steen Ib Kjeldsen fra Social- og Sundhedsskolen og direktør Stig Holmelund fra IBC deltage i indvielsen.

 

Dagens Gossip