Bornholm Regionskommune har glade medarbejderne

En landsdækkende undersøgelse, lavet af Epinion for DR, viser ellers, at der i disse år bliver længere mellem smilene på gangen og den hjælpende hånd fra kollegaerne.

Den tendens kan ikke spores blandt de over 3.500 medarbejdere i Bornholms Regionskommune.

Her viser den hidtil mest omfattende trivselsundersøgelse nemlig, at langt de fleste bornholmske medarbejdere, er meget glade for samarbejdet på deres arbejdsplads.

Det store flertal oplever, at deres arbejde bliver anerkendt og påskønnet af kollegerne; at de får hjælp og støtte fra kollegerne; at der er et godt samarbejde; og at konflikter bliver løst på en retfærdig måde.

Trivselsundersøgelsen i Bornholms Regionskommune er lavet på baggrund af ikke mindre end 2.850 udførlige svar. Det betyder, at flere end fire ud af fem medarbejdere i Regionskommunen har deltaget, hvilket er det hidtil højeste antal.

- Undersøgelsen er et vigtigt redskab i vores bestræbelser på hele tiden at udvikle og forbedre trivsel på vores mange arbejdspladser, siger personalechef Torben Munch.

- Vi kan konstatere, at der generelt er god trivsel i Regionskommunen. Der er et godt forhold mellem ledelse og medarbejdere, og medarbejderne er motiverede, slutter Torben Munch.

 

Dagens Gossip