Borring: Det her glemmer jeg ikke

- Det her glemmer jeg ikke, lød det fra en storsmilende Borring efter sejren.

Søndagens helterolle er da også en foreløbig kulmination på en genrejsning, efter et par svære fodboldår for den hurtige fløj. I FC Midtjylland formåede han aldrig at leve op til de forventninger, et prisskilt på i omegnen af 20 millioner kroner naturligt affødte. Skader og ustabile præstationer ødelagde opholdet, og derfor skulle sommerskiftet til Randers kickstarte karrieren på ny. Nu betaler Borring tilbage for tilliden.

- Da jeg kom i efteråret, så jeg virkelig frem til den her opstart, så jeg kunne få grundformen på plads. Nu er jeg kommet i rigtig god form og har fået et par kampe i træk, der giver noget mere tro på mig selv. At jeg så også begynder at score betyder rigtig meget. Jeg er ved at være der igen, siger Jonas Borring, der også høster store roser fra sin træner.

- Vi hentede ham sidste sommer og satsede på at, han skulle være klar til efter vinterpausen. Nu er han kommet i god form. Han er en trussel, når han har bolden, men arbejdede også hårdt defensivt i dag. Og så udnyttede han to hovedstødsmuligheder, lød det fra Colin Todd.

Englænderen kunne desuden endnu en gang glæde sig over sin defensiv, som for femte gang i træk holdt modstanderen fra scoring. Dermed har Randers-keeper David Ousted endnu ikke lukket mål ind i foråret. Sammenlagt hele 529 minutter.

- Det er jo fantastisk og en god stime, vi har gang i. Men selvfølgelig har vi også marginalerne med sig, siger David Ousted, der har kontraktudløb til sommer. Derfor kommer forårets storspil også meget belejligt.

- Selvfølgelig er jeg opsat på at vise mig frem bedst muligt. Jeg har lovet klubben, at jeg er topmotiveret her i foråret, og det synes jeg, at jeg viser, siger Randers-keeperen, der tidligere har luftet et ønske om et skifte til udlandet.

Derfor tvivler Randers-direktør Jacob Nielsen også på, at kronjyderne kan holde på den formstærke målmand.

- Der skal jo to til en tango, og hvis ikke David føler, at Randers er det rigtige, så er det jo sådan. Men jeg håber da, han kan se det interessante i at blive.

Som det ser ud nu, kan fremtiden meget vel byde på europæisk fodbold i Randers.

 

Dagens Gossip