Bortført kvinde: Castro slog mig i maven til jeg aborterede

De grufulde oplysninger kommer ifølge CNN fra en politirapport om sagen, og det drejer sig om den nu 32-årige Michelle Knight, som forsvandt i 2002, skriver b.dk.

En af de andre bortførte kvinder, Amanda Berry, blev også gravid under sin bortførelse, men fødte barnet.

Under fødslen beordrede Ariel Castro angiveligt Michelle Knight til at tage imod barnet, der skulle fødes i et lille badebassin. Efter fødslen stoppede barnet imidlertid med at trække vejret, og Castro truede Michelle Knight med at han ville dræbe hende, hvis barnet ikke overlevede.

Michelle Knight gav barnet kunstigt åndedræt, og det overlevede.

Barnet - en pige som i dag er seks år gammel - blev også reddet ud af huset mandag. Hun kendte ikke navnene på de to andre kvinder i huset i tilfælde af, at hun skulle komme til at sige dem offentligt.

Det vides endnu ikke, hvad det var, der mandag eftermiddag endelig fik Amanda Berry til at råbe efter hjælp og slippe fri efter ti års fangenskab.

Ifølge New York Times skete befrielsen, mens den formodede bortføre var på besøg hos sin mor. En nabo hørte Amanda Berry råbe op og sparke på døren til huset, og han kom hende til undsætning. Politiet blev alarmeret, og da de ankom, løb de to andre bortførte kvinder, Michelle Knight og Gina DeJesus, i armene på betjentene.

Men hvordan kunne der gå ti år, før kvinderne blev befriet?

Ariel Castro var en grusom fangevogter, der gjorde hvad han kunne for at holde kontrol over sine fanger ved hjælp af frygt.

Castro startede ifølge politirapporten med at have kvinderne låst fast i kælderen, men lod dem senere bo på husets 2. sal. De blev for det meste holdt adskilt i forskellige rum, men havde indimellem kontakt med hinanden.

De tre kvinder har oplyst, at de kun var udendørs to gange under deres fangenskab.

Castro testede angiveligt også kvindernes »loyalitet« ved at lade som om, han forlod huset. Pludselig vendte han tilbage, og hvis han opdagede, at kvinderne havde flyttet sig, straffede han dem. Han gjorde det også klart for dem, at de aldrig nogensinde ville komme ud igen.

På TV kunne kvinderne følger med i, at deres familier ledte efter dem. Ariel Castro gav kvinderne en kage på deres respektive bortførelsesdage. Det var deres nye fødselsdage.

Amanda Berry og hendes datter samt Gina DeJesus er nu tilbage hos deres familier, mens Michelle Knight fortsat er på hospitalet.

Ariel Castro blev torsdag fremstillet i grundlovsforhør, og kautionen blev sat til otte millioner dollar - to millioner for hvert offer.

To brødre til Ariel Castro er også blevet anholdt. De er dog ikke længere mistænkt i forbindelse med bortførelsen af de tre kvinder.

 

Dagens Gossip