Bortløben ko torpederet af lægebil

En lægebil kørte natten til søndag direkte ind i en vildfaren ko, der var kommet på afveje i nærheden af fjordbyen Løgstør på Himmerland.

Sammenstødet, som fandt sted på Aalborgvej ved 4-tiden, efterlod fronten på bilen beskadiget, og kreaturet var ved første øjekast også godt medtaget.

- Koen løb efterfølgende ind på en mark, og lægen i bilen skønnede, at den skulle aflives, fortæller vagtchef Per Jørgensen fra Nordjyllands Politi.

- Men da Falck kommer, så har koen det godt og opfører sig sådan, som en ko normalt gør. Så der er ingen grund til at aflive den, tilføjer han.

Politiet i det nordjyske oplever flere og flere af disse hændelser, hvor bortløbne bondegårdsdyr forvilder sig ud i trafikken.

- Den er nok kommet ud gennem et hul i hegnet, og den slags hændelser ser vi næsten dagligt. Det er et stigende problem, at der er så mange kreaturer, der løber rundt uden for indhegningerne, som ofte ikke er gode nok, siger Per Jørgensen.

- Det er både heste og køer, der render rundt ude på landevejene, og det er træls for trafikken, og det tager rigtigt meget af vores tid, hvis jeg skal være helt ærlig, tilføjer han.

 

Dagens Gossip