Bosse og Espersen ind i Europabevægelsens forretningsudvalg

Erhvervskvinden Stine Bosse og tidligere udenrigsminister Lene Espersen (K) blev lørdag valgt ind i Europabevægelsens forretningsudvalg.

Europabevægelsen fik ved samme lejlighed ny formand i form af Venstres medlem af Europa-Parlamentet, Anne E. Jensen, der afløser Erik Boel på formandsposten.

På bevægelsens landsmøde lørdag blev der også afholdt valg til hovedbestyrelsen, og her blev Jakob Ellemann-Jensen (V) og Sofie Carsten Nielsen (R) valgt ind.

Med de nye medlemmer af forretningsudvalg og hovedbestyrelse har Europabevægelsen fået et mere balanceret miks mellem politik og erhverv, hedder det i en pressemeddelelse.

»Vi er meget stolte i Europabevægelsen over de nye medlemmer, vi har fået i forretningsudvalget og hovedbestyrelsen. Det er nogle af landets mest seriøse og kompetente politikere og erhvervsfolk, vi har fået med dette valg. Samtidig er det folk, der brænder for det europæiske samarbejde, og vi har derfor store forventninger til det fremtidige samarbejde, og de resultater, vi kan opnå,« siger den nyvalgte næstformand Jens Boe Andersen.

BNB

 

Dagens Gossip