Boulahrouz garanterer kampform efter landskampspause

I småspillet ved onsdagens Brøndby-træning kunne man godt se, at klassens nye dreng har spillet blandt verdens bedste fodboldspillere i fortiden. Khalid Boulahrouz deltog kun i 45 minutters træning, inden han trak indendørs igen.

Men den hollandske profil afviser de værste formodninger om, at han er en utrænet skygge af sig selv efter et forår og en sommer med kun 106 minutters spilletid i Sporting Lissabon.

- Min form er til at spille for Brøndby. Men der er ikke kamp i morgen. De næste træninger skal bruges til at bygge på, sagde forsvarsspilleren efter træningen.

Han forklarede også den uheldige periode i Sporting Lissabon efter nytår, hvor de lokale medier berettede om, at Boulahrouz røg ud i kulden, fordi klubben ikke troede på, at han var skadet.

- Jeg var meget uheldig med skader i den periode. Det var en turbulent tid for både mig og resten af holdet, hvor klubben fik mange nye spillere, ny træner og ny præsident på kort tid, siger Khalid Boulahrouz og understreger, at han ikke selv bærer nag over, at det endte med, at han og klubben opløste kontrakten og gik hver til sit.

- Jeg er ikke utaknemmelig. Jeg fortryder ikke mit valg om at komme til Lissabon. Det var en dejlig by, og jeg fik en masse gode oplevelser med på vejen, siger Khalid Boulahrouz.

Khalid Boulahrouz kan bygge på sin form frem til 20. oktober, hvor Brøndby møder Viborg hjemme.

 

Dagens Gossip