Bowie gad ikke lege med Coldplay

Med intet mindre end 25 album på CV'et kan man ikke sige, at rockstjernen David Bowie har været nærig med sin stemme.

Og dog.

Da forsangeren for rockbandet Coldplay gav den rutinerede stjerne et kald for at høre, om han ville synge med på en af deres sange, afviste David Bowie nemlig at dele ud af sin vokal.

Han syntes nemlig ikke, at sangen var god nok.

En episode Chris Martin indrømmede under briternes nylige musikuddelingsfest BBC Music Awards.

- Engang sendte jeg David Bowie en af vores sange for at høre, om han ville synge med på den. Han ringede efterfølgende til mig og sagde: "det er ikke en af jeres bedste", fortalte Chris Martin i en hædersvideo til David Bowie under showet ifølge websitet Rolling Stone.

Coldplay-forsangeren vil dog ikke ud med, hvilken sang David Bowie fandt for let.

Trods afvisningen er Chris Martin alligevel glad for, at 80'er-legenden ikke siger ja til hvad som helst

- Han har meget høje standarder, og det sætter jeg pris på. Det inspirerer os andre til også at holde vores niveau højt, siger Chris Martin.

67-årige David Bowie var nomineret i kategorien "Årets britiske navn" på grund af sit album "The Next Day" med blandt andet superhittet "Where are we now?".

En album Chris Martin også kun har ros tilovers for.

- Da sangen "Where are we now?" kom ud, blev jeg lamslået, men også irriteret. For helt ærligt, det er ikke fair. Han har allerede en masse fantastiske sange, og så kommer der denne øjeblikkelige klassiker, siger Chris Martin til BBC Music Awards ifølge websitet Rolling Stone.

Det blev Ed Sheeran, der løb med titlen som Årets Britiske Kunstner 2014. Således blev både Sam Smith og David Bowie slået af den 23-årige charmetrold.

Newspaq

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip