Bowling: Øhrgaard sikrer ny dansk EM-triumf

Skrevet af admin

12/06/2015

Mest læste i dag

26-årige Frederik Øhrgaard har spillet et forrygende bowling-EM i Aalborg, og fredag snuppede han sin anden guldmedalje - denne gang i All-Event.

Vinderen af All-Event er den spiller, som samlet har scoret flest kegler i alle fire discipliner (single, double, trio og team), og her vandt Øhrgaard med 25 kegler ned til finnen Osku Palermaa.

Mandag vandt Øhrgaard sammen med makkeren Jesper Agerbo guld i double, mens Thomas Larsen indledte EM med at tage guld i single.

De 24 bedst placerede spillere i All-Event går videre til Masters, som spilles lørdag, og her er hele fire danskere kvalificeret. Det er Frederik Øhrgaard, Thomas Larsen, Jesper Agerbo og Mik Stampe.

Som forventet nåede Danmark også frem til semifinalen i kongedisciplinen Team, hvor hvert hold består af fem spillere.

Her viste England sig dog for stærke fredag og besejrede danskerne med 1139 mod 957, og dermed må Danmark tage til takke med bronze i team-disciplinen, mens englænderne møder Finland i finalen.

Det betyder, at Danmark efter fem af de seks discipliner ved EM har vundet tre gange guld og en enkelt bronze. Nu mangler kun lørdagens All-Event.

/ritzau/