Bowlingklubben Trekanten/KIF er Danmarks bedste

Selv om hverken Bowlingklubben Trekanten/KIFs herrer eller damer nåede helt til tops i weekendens finalestævne i Odense Bowlinghallen, kan formand Ole Stampe med stor tilfredshed gør status over sæsonen 2013/14. To gange sølv på Fyn er nemlig ensbetydende med, at BK Trekanten/KIF er landets bedste klub.

- Naturligvis er vi lige nu skuffet over, at det ikke lykkedes at få DM-titlerne med hjem til Kolding. Men når vi først får finalenederlagene lidt på afstand, kan vi i den grad glæde os over at være Danmarks bedste bowlingklub – og det såvel på senior- som på ungdomssiden. Så fremtiden tegner lys, lyder det fra Ole Stampe.

Størst dramatik og spænding var der i herrernes finale, som stod mellem Sporvejene fra København og BK Trekanten/KIF – nr. et og to fra grundspillet. DM-guldet ville gå til det hold, der klarede sig bedst af tre kampe, og her lagde koldingenserne ud med at bringe sig foran 1-0, men tabte derefter de to næste kampe knebent.

Dermed endte guldet hos Sporvejene, mens BK Trekanten/KIF måtte ”nøjes” med sølvmedaljerne.

- Det er ærgerligt, at vi ikke kunne vinde det danske mesterskab, for finalen var meget tæt, og sejren kunne – med lidt held – godt være blevet vores. At Sporvejene slutter på 1. pladser må dog siges at være fair, for holdet har ligget helt i top gennem hele sæsonen, lyder det fra koldingensiske Thomas Larsen.

Der var drama for alle penge, da BK Trekanten/KIFs damer skulle kvalificere sig til finalen. Adgangsbilletten kom i hus med sølle to points, og så var der lagt op til en finale mellem nr. et fra grundspillet, Stars And Strikes fra Horsens og to, BK Trekanten/KIF. Holdet fra Horsens var klart bedste og skulle kun bruge to af de tre finalekampe for at sikre sig titlen og guldet.

- De var de to rigtige hold, der mødte hinanden i finalen, og der kan ikke indvendes noget med, at horsensianerne trak det længste strå, konstaterer Ole Stampe nøgternt. Han tror på, at begge klubbens to bedste seniorhold også i sæsonen 2014/2015 kan gøre sig stærkt gældende og igen vil være med i kampen om det danske mesterskab for både herrer som damer.

 

Dagens Gossip