Brækket næse koster dansk playmaker VM-deltagelsen

Det brud på næsen, som den danske håndboldlandsholdsspiller Morten Olsen pådrog sig under træningen i sidste uge, kommer nu til at koste ham deltagelsen ved det forestående VM i Qatar.

Olsen har onsdag besluttet at blive hjemme fra slutrunden for i stedet at lade sig operere, skriver Dansk Håndbold Forbund (DHF) i en pressemeddelelse.

- Jeg er naturligvis meget ked af at skulle melde afbud, men jeg føler ikke, jeg ville kunne yde min optimale indsats for holdet ved at spille med en brækket næse og dermed løbe rundt med risikoen for at få slået bruddet op igen, siger Morten Olsen.

Den talentfulde playmaker havde ellers luftet muligheden for at spille ved slutrunden alligevel, men det er forbudt at spille med maske ved VM, og dermed bliver risikoen for stor.

I stedet skal Olsen altså nu under kniven, og han er dermed afskåret fra at dyrke kontaktsport i de næste seks uger.

Landstræner Gudmundur Gudmundsson ærgrer sig over afbuddet, men udtrykker stor forståelse for playmakerens afgørelse.

- Morten Olsens beslutning er for mig den ultimative hensyntagen til kollektivet. Han har sat holdets interesser langt foran sine egne, og det skal han have den største anerkendelse for.

- Hans afbud betyder naturligvis, at vi vil have færre muligheder i forhold til den endelige holdudtagelse, så vi står i en ny situation, og det må vi tage udgangspunkt i, lyder det fra den danske landstræner.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip