Brændende gasflaske spærrer gågade i Stenløse

15/01/2013 08:13

Elo Christoffersen

Nyheder
Nordsjællands Politi har afspærret gågaden i Stenløse på grund af en brændende gasflaske, skriver Ritzau. Gasflasken brød i brand ved 3-tiden i nat. Det kan vare flere timer, før politiet giver folk tilladelse til at komme ind i Egedals Centret, som gaden hedder. Politiet frygter, at gasflasken kan eksplodere. - Det er noget farligt stads. Så der skal gå nogle timer, før man tør fjerne gasflasken. - Der bor heldigvis ingen mennesker i den del af gaden, så vi har ikke haft behov for at evakuere nogen personer., siger Hans Rosvig, vagtchef ved Nordsjællands Politi, til Ritzau. Politi har mistanke til, at gasflasken skulle bruges til at sprænge bankboksen hos Danske Bank. - Der bor heldigvis ingen mennesker i den del af gaden, så vi har ikke haft behov for at evakuere nogen personer. Nu venter man på, at gasflasken bliver kølet så meget ned, at flasken kan fjernes. Politiet har flere patruljevogne til stede ved det afspærrede område.

Mest læste i dag

Nordsjællands Politi har afspærret gågaden i Stenløse på grund af en brændende gasflaske, skriver Ritzau.

Gasflasken brød i brand ved 3-tiden i nat. Det kan vare flere timer, før politiet giver folk tilladelse til at komme ind i Egedals Centret, som gaden hedder. Politiet frygter, at gasflasken kan eksplodere.

- Det er noget farligt stads. Så der skal gå nogle timer, før man tør fjerne gasflasken. - Der bor heldigvis ingen mennesker i den del af gaden, så vi har ikke haft behov for at evakuere nogen personer., siger Hans Rosvig, vagtchef ved Nordsjællands Politi, til Ritzau.

Politi har mistanke til, at gasflasken skulle bruges til at sprænge bankboksen hos Danske Bank.

- Der bor heldigvis ingen mennesker i den del af gaden, så vi har ikke haft behov for at evakuere nogen personer.

Nu venter man på, at gasflasken bliver kølet så meget ned, at flasken kan fjernes.

Politiet har flere patruljevogne til stede ved det afspærrede område.