Bragede ind i lastbil: 19-årig død efter voldsom trafikulykke

Den 19-årige mand, der med meget høj hastighed kørte op i bagenden af en lastvogn ved Sorø onsdag, er nu død.

Manden lå i koma på Rigshospitalet med voldsomme skader, og hans liv stod ikke til at redde.

»Vi har fået at vide, at manden er blevet erklæret for død. Det er tragisk,« siger vagtchefen ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til bt.dk.

Ifølge Dagbladet Ringsted og Sjællandske slukkede lægerne for den 19-åriges respirator torsdag aften klokken 21.40, da de ikke kunne gøre mere for ham.

Ulykken skete ved Katrinelystvej og Storkens Kvarter. Billeder fra ulykkesstedet viser, at bilens forende blev fuldstændig kvast i ulykken. Ifølge politiet forsøgte manden at bremse bilen over 75 meter, inden han torpederede lastvognen, der holdt stille under påkørslen.

Hugo Larsen, der er vicepolitikommissær i Slagelse Politi, fortæller, at en motorcykelbetjent kørte efter bilisten, som fræsede forbi med høj hastighed.

»Betjenten var i færd med en anden færdselskontrol. Der var ikke tale om en egentlig eftersættelse med udrykning, men betjenten kørte efter bilen for at finde ud af, hvorfor den 19-årige kørte så stærkt,« siger Hugo Larsen.

Betjenten nåede ikke at måle farten på bilisten, der kort tid efter bragede ind i lastvognen.

»Han så ikke ulykken ske, men vi har alligevel indkaldt en psykolog til betjenten. Det gør vi altid i så voldsomme sager,« siger Hugo Larsen.

 

Dagens Gossip