Brand i Glejbjerg: Familie rystet - hus færdigrenoveret for tre måneder siden

Den familie, hvis hus i nat brændte på Ryttervænget i Glejbjerg, er rystede. Det fortæller en hjemmeværnsmand på brandstedet til dagens.dk.

Huset, der er opført i træ, brød i brand i nat klokken 3.47. Da Falck i Agerbæk nåede frem havde ilden allerede godt fat. Ved 6-tiden i morges brændte huset stadigvæk - først i løbet af morgentimerne blev ilden slukket. Dog blussede ilden op igen ved 9-tiden, men her fik Falck sprøjtet vand på, så ilden igen blev nedkæmpet.

Huset er udbrændt indvendigt. Og familien var synligt rystede, da dagens.dk's udsendte reporter var på stedet. Huset blev nemlig færdigrenoveret for tre måneder siden og nu står huset i ruiner.

Brandårsagen er endnu ukendt, men leder af lokalpolitiet i Vejen, Jan Lambertsen, slår fast at der ikke er mistanke om, at branden skulle være påsat:

- Det er der intet, der tyder på. Vores teknikere er sendt til Ryttervænget og skal nu forsøge, at finde brandårsagen, fortæller Jan Lambertsen til dagens.dk.

Der var ingen mennesker eller dyr i huset, da branden brød ud i nat.

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip