Brand i isbryderen Thorbjørn ved Frederikshavn

03/12/2012 11:13

Holger Madsen

Nyheder
De lokale brandfolk i Frederikshavn måtte søndag aften ved 22-tiden rykke ud ti en af de mere sjældne brande, da der udbrød brand i isbryderen Thorbjørn. Thorbjørn ligger som sagt til kajs ved flådstationen i Frederikshavn, og derfor var det nemt at komme ombord. Branden opstod i forbindelse med oliefyret på isbryderen, og den udviklede en kraftig røg. - Det er røgdykkere fra Flådestationen der tilkalder Frederikshavn Brandvæsen. De samarbejder så med røgdykkere fra brandvæsnet om at slukke ilden, for at udnytte det kendskab de har til skibet, siger viceberedskabschef René Bech fra Beredskabscenter Frederikshavn til TV2 Nord. Ilden blev dog hurtigt slukket, men der er en del sodskader efter branden.

Mest læste i dag

De lokale brandfolk i Frederikshavn måtte søndag aften ved 22-tiden rykke ud ti en af de mere sjældne brande, da der udbrød brand i isbryderen Thorbjørn.

Thorbjørn ligger som sagt til kajs ved flådstationen i Frederikshavn, og derfor var det nemt at komme ombord.

Branden opstod i forbindelse med oliefyret på isbryderen, og den udviklede en kraftig røg.

- Det er røgdykkere fra Flådestationen der tilkalder Frederikshavn Brandvæsen. De samarbejder så med røgdykkere fra brandvæsnet om at slukke ilden, for at udnytte det kendskab de har til skibet, siger viceberedskabschef René Bech fra Beredskabscenter Frederikshavn til TV2 Nord.

Ilden blev dog hurtigt slukket, men der er en del sodskader efter branden.