Brand på Ndr. Ringvej: En person kørt på sygehuset

20/10/2013 22:59

Elo Christoffersen

Nyheder
Søndag kort før klokken 20 blev Kolding Brandvæsen kaldt til brand i en etageejendom på Ndr. Ringvej i Kolding, der blandt andet huser beboer fra Støttecentret Grenen. Det viste sig, at der var gået ild i nogle ugeblade, der var aflagt på et komfur - og der var af en eller anden årsag blevet tændt for komfuret. - Det gav mest af alt en del røgudvikling, fortæller vagtchef hos Sydøstjyllands Politi, Svend Pedersen, til Dagens.dk. Bliv ven med Dagens Kolding på Facebook - Altid gratis nyheder Beboerne blev evakueret, mens der kom styr på røgudviklingen i lejligheden. Der skete sodskader i lejligheden, oplyser politiet. En person blev kørt med ambulance til Kolding Sygehus. Her har politiet endnu ingen oplysninger om, hvem der er kørt til hospitalet. Læs også: 33-årig sigtet for brand Et stykke af Ndr. Ringvej var spærret, mens brandvæsen og ambulancefolk arbejdede på stedet. Støttecentret Grenen er et bosted for borgere med aspergers syndrom.

Mest læste i dag

Søndag kort før klokken 20 blev Kolding Brandvæsen kaldt til brand i en etageejendom på Ndr. Ringvej i Kolding, der blandt andet huser beboer fra Støttecentret Grenen.

Det viste sig, at der var gået ild i nogle ugeblade, der var aflagt på et komfur - og der var af en eller anden årsag blevet tændt for komfuret.

- Det gav mest af alt en del røgudvikling, fortæller vagtchef hos Sydøstjyllands Politi, Svend Pedersen, til Dagens.dk.

Bliv ven med Dagens Kolding på Facebook - Altid gratis nyheder

Beboerne blev evakueret, mens der kom styr på røgudviklingen i lejligheden. Der skete sodskader i lejligheden, oplyser politiet.

En person blev kørt med ambulance til Kolding Sygehus. Her har politiet endnu ingen oplysninger om, hvem der er kørt til hospitalet.

Læs også: 33-årig sigtet for brand

Et stykke af Ndr. Ringvej var spærret, mens brandvæsen og ambulancefolk arbejdede på stedet.

Støttecentret Grenen er et bosted for borgere med aspergers syndrom.