Brandvarm Spellerberg tilbage på landsholdet

Bo Spellerberg er tilbage i Ulrik Wilbeks trup. En super præstation og ti mål i topkampen mod Skjern har overbevist landstræneren, der efter KIF Kolding Københavns sejr i Brøndby over Skjern efterudtog Bo Spellerberg til en træningsturnering i Norge.

- Bos stærkt stigende formkurve er så imponerende, at en udtagelse til Golden League er både logisk og fuldt fortjent, siger Ulrik Wilbek, der reagerer på den 34-årige Kolding-spillers gode form, der kom til udtryk i lørdagens kamp mod GOG og igen tirsdag aften mod Skjern.

- Ikke nok med at Bo scorer ti gange i en direkte topduel, der blev spillet på et generelt for danske forhold ekstremt højt niveau, han har en finger med i spillet i næsten alt, hvad KIF Kolding København foretager sig. Og han har som sagt spillet strålende i hele perioden op til aftenens kamp, siger Ulrik Wilbek, der nu har en landsholdstrup på 21 mand til kampene i Norge mod Kroatien, Norge og Frankrig.

Bo Spellerberg selv var helt uvidende om landsholdsudtagelsen lige efter kampen. Her gav han dog udtryk for, at han håber at komme i spil til slutrunden med landsholdet på dansk grund i januar.

- Jeg elsker at give manden problemer, sagde Spellerberg med et grin, da han blev konfronteret med, at han nu havde vist storspil lige efter, han IKKE var blandt Wilbeks 20 udtagne til træningsturneringen i Norge.

Spellerberg konstaterede derfor også, at det altså ikke var EM-form, han havde vist mod Skjern.

- Det er kun Kolding-form. Men jeg håber da, det kan blive til en EM-slutrunde. Der er lang tid endnu til det slag skal stå, så der kan ske meget, sagde Spellerberg.

Der skete allerede noget få minutter senere. Da tikkede en sms-besked ind på spillerens mobil om, at han nu var blandt 21 EM-kandidater, der samles i træningslejr i Brøndby 28. oktober.

 

Dagens Gossip