Brasiliansk sambabold på sommer-fodboldskoler

Det gælder om at sidde klar ved pc’en klokken 10 den 1. marts, hvor DGI Sydøstjylland åbner for deres tilmelding til sommerens fodboldskoler. De mest populære skoler plejer at være udsolgt efter 15-20 minutter. Der er online tilmelding via www.dgi.dk/fodboldskoler.

I år kommer skolerne til at bære præg af sommerens store fodboldbegivenhed – VM i Brasilien.

DGI afholder nemlig to inspirationsaftner for alle trænerne og hjælperne inden fodboldskolerne, hvor de får undervisning i Futsal, sambabold og tricks. På den måde sikrer man, at de klædt på til at lave en sjov og lærerig fodbolduge for de mange piger og drenge på fodboldskolerne.

I Sydøstjyllands område er der 13 skoler at vælge imellem, som alle er arrangeret i et samarbejde med foreninger. Tolv af dem afholdes i den første uge af ferien, mens FREM Thyregod afholder deres fodboldskole i uge 32. I år er en ny forening kommet med på holdet og det er As IF.

Udover de to steder afholdes der også fodboldskoler i Engum UI, Stouby GIF, SS Skjold, Rask Mølle OI, Taulov-Skærbæk IF, Bjert IF, Nr. Bjært-Strandhuse IF, Horsens Freja, Lund IF, Hatting-Torsted Fodboldungdom og Smidstrup-Skærup IF.

Hver fodboldskole er fra mandag til fredag, undtagen skolen i Smidstrup-Skærup IF, der kun er på tre dage.

Hver deltager får en Hummel fodboldpakke med T-shirt, shorts, strømper, bold og drikkedunk, så udstyret er i orden. Forplejningen på skolerne varierer fra madpakke til frivillig/obligatorisk madordning. Det er op til den enkelte forening, hvad der tilbydes, men på alle skolerne er der frugt i pauserne.

Der er tradition for at pladserne på fodboldskolerne bliver revet væk, og en del forældre må skuffe deres forventningsfulde og fodboldglade børn. Derfor søger DGI foreninger, primært i Vejle og Fredericia området, som gerne vil afholde i en fodboldskole i samarbejde med DGI, Hummel og Sport24. Og det kan stadig nås at være klar til sommerferien.

 

Dagens Gossip