Brasilien tager lang sejrsrække med til Copa America

VM på hjemmebane sidste sommer sluttede ydmygende for det brasilianske landshold, men siden har den nye landstræner, Dunga, fået sat en stopper for elendighederne hos de femdobbelte verdensmestre.

Brasilianerne viste natten til torsdag på ny, at holdet er kommet tilbage på rette spor, da Honduras i den sidste testkamp før starten på det sydamerikanske mesterskab Copa America blev besejret med 1-0 natten til torsdag.

Det var Brasiliens 10. sejr på stribe, og den blev sikret af Hoffenheim-spilleren Roberto Firmino, som scorede kampens enlige mål efter godt en halv times spil.

Nu kan Brasilien rejse til Copa America i Chile med begrundet optimisme.

- Vi er stort set klar, og vi vokser for hver kamp, vi spiller. Vores base ligger fast, og vi regner med at forbedre os yderligere, siger veteranen Robinho, der under Dunga er blevet genindkaldt til landsholdet.

Eneste minus inden afrejsen til Chile er, at førstevalget på højre back, Danilo, blev ankelskadet mod Honduras og går glip af turneringen.

Dunga har dog kvalificerede folk i reserve og har i stedet indkaldt Barcelonas Dani Alves til sin Copa America-trup.

Brasilien spiller sin første kamp i turneringen på søndag, hvor holdet møder Peru.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip