Breivik bag tremmer under mors begravelse

26/03/2013 18:20

BNB

Nyheder
Moren døde fredag efter længere tids sygdom.»Baggrunden er, at han sidder i en afdeling med særlig høj sikkerhed, og de, der sidder der, har kun mulighed for ledsaget udgang, hvis der tale om en alvorlig helbredstilstand, der kræver medicinsk behandling andre steder end i et fængsel,« siger direktør i Ila-fængslet Knut Bajrkeid til NRK.Ifølge NRK har den norske kriminalforsorg bestemt, at Anders Behring Breivik fortsat skal være på højrisikoafdelingen frem til 26. september i år, mens det er Ila-fængslet, som formelt afslår ansøgningen om at komme ud.Informationerne er ifølge NRK bekræftet af Breviks forsvarer, Tord Jordet.BNB

Mest læste i dag

Moren døde fredag efter længere tids sygdom.

»Baggrunden er, at han sidder i en afdeling med særlig høj sikkerhed, og de, der sidder der, har kun mulighed for ledsaget udgang, hvis der tale om en alvorlig helbredstilstand, der kræver medicinsk behandling andre steder end i et fængsel,« siger direktør i Ila-fængslet Knut Bajrkeid til NRK.

Ifølge NRK har den norske kriminalforsorg bestemt, at Anders Behring Breivik fortsat skal være på højrisikoafdelingen frem til 26. september i år, mens det er Ila-fængslet, som formelt afslår ansøgningen om at komme ud.

Informationerne er ifølge NRK bekræftet af Breviks forsvarer, Tord Jordet.

BNB