Brian Nielsen drømmer om comeback

Brian Nielsen har ikke været i kamp, siden han gjorde et højst overraskende comeback i maj 2011, hvor han mødte legenden Evander Holyfield i en kamp i DRs Koncerthus. Men nu afslører den danske boksebamse-veteran, at han stadig går og drømmer om endnu en tur i ringen.

- Inderst inde kunne jeg rigtig godt tænke mig en kamp mere, men jeg ved også, at jeg er en gammel idiot, siger Brian Nielsen til eb.dk.

'Super-Brian' fortæller til avisen, at han for nylig har været i kontakt med promoter Kalle Sauerland, hvor de to diskuterede modstandere i en eventuel comeback-kamp.

- Vi har talt lidt om modstandere. Riddick Bowe og Frans Botha er dem, vi har vendt. Jeg kunne rigtig godt tænke mig at møde Botha. Vi sparrede sammen i seks-syv uger i 1992, da jeg var på træningslejr i USA. Jeg tror, vi sparrede i mindst 200 omgange. Jeg gav ham næseblod, og han måtte også ned på kanvassen. Men han ramte nu også mig, siger han til eb.dk.

Brian Nielsen siger, at han i øjeblikket 'er i tænkeboks' omkring sit comeback, og han ved endnu ikke, hvornår han træffer en endelig beslutning.

 

 

Dagens Gossip