Brite indrømmer at have dræbt sine børn i Frankrig

FRANKRIG: En fraskilt 48-årig britisk far, der lå i en bitter strid om forældremyndighed, har indrømmet at have dræbt sine to små børn ved at skære halsen over på dem i nærheden af byen Lyon, skriver AFP

Ligene af den femårige pige og en 10-årig dreng blev fundet lørdag eftermiddag i mandens lejlighed i Saint-Priest, der er en forstad til Lyon.

Den arbejdsløse far indrømmede drabene, men »gik ikke i detaljer omkring motivet,« fortæller anklagerne.

Tragedien skyldes formentlig en »bitter separation« og »hans samkvemsret, som han følte var utilstrækkelig« siger en retskilde til AFP.

»I 2010 var der en voldsepisode mod konen, som gjorde, at mandens samkvemsret blev indskrænket,« tilføjer kilden.

Manden blev arresteret lørdag eftermiddag i Lyon. En kniv, som menes at være blevet brugt ved drabene, er blevet fundet.

Mandens samkvem var begrænset til overvågede besøg. Det var første gang, at manden havde bragt børnene hjem til sin lejlighed, uden at der var en tredjepart til stede.

Øjenvidner fortæller, at manden flygtede på rulleskøjter efter en konfrontation med sin ekskone på trappen, hvor hun så ham med blod på tøjet.

En nabo fortæller, at parret var blevet skilt for »to eller tre år siden«, og at manden havde problemer med alkohol og havde været voldelig mod konen.

Efter skilsmissen var konen, som arbejder som revisor, flyttet ud af den fælles lejlighed, som de lige havde købt.

BNB/AFP

 

Dagens Gossip