Briter anholdt for at sælge falske eller stjålne Roskilde-armbånd

Over to omgang lykkedes det festivalpolitiet at anholde flere mænd, som var i gang med at sælge falske eller stjålne festival-armbånd.

Lørdag klokken 14.10 fik politiet en anmeldelse om, at flere personer stod forskellige steder udenfor festivalen og solgte armbånd, der muligvis var falske eller stjålen. En 34-årig britisk statsborger var blevet tilbageholdt af festivalpersonalet og blev kort efter overtaget og anholdt af politiet.

Klokken 17.37 fik man endnu anmeldelse, og en politipatrulje lagde sig på lur. Det lykkedes kort efter, at pågribe yderligere to britiske mænd på 22 og 29 år.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder

Alle tre briter var i besiddelse af en del helt nye festivalarmbånd og større kontantbeløb. Ingen af de anholdte kunne umiddelbart redegøre for, hvor de havde armbåndene fra og blev derfor blev anholdt. Politiet undersøger, om armbåndene er falske eller stjålet fra festivalen.

Flere anholdt for tyveri

Ved middagstid lørdag blev politiet kaldt til Tårn E, hvor festivalpersonalet havde tilbageholdt en 20-årig mand med bopæl i Birkerød, der havde stjålet en taske fra et telt. Den 20-årige blev anholdt og sigtet for tyveri.

Senere på eftermiddagen oplyste nogle festivalgæster, at de fulgte efter nogle flaskesamlere, der kort forinden havde stjålet en mobiltelefon fra deres telt.

Politiet holdt løbende telefonisk med festivalgæsterne og kunne kort efter anholde de to tyve, der var en 46-årig kvinde og en 35-årig mand – begge fra Rumænien. De to anholdte fik klippet deres armbånd, og blev herefter kørt til politistationen.

Klokken 01.00 blev en 28-årig mand sigtet for at have optrådt støjende og generende. Den 28-årige havde tilsyneladende set sig sur på en kvinde, som han havde indledt et højlydt skænderi med.

Da en politipatrulje bad ham om at dæmpe sig lidt, vendte han sin vrede mod politipatruljen, der herefter blev overdynget med ukvemsord. Den berusede 28-årige måtte herefter tilbringe resten af natten i detentionen på politigården i Roskilde og kan se frem til en sigtelse for uorden.

 

Dagens Gossip